Check-in og morgendis

Et kort pip herfra, jeg er 5 dage over termin og der sker ikke noget som helst. Lillepigen hygger sig åbenbart gevaldigt derinde og selvom jeg dagligt prøver at overbevise hende om at verden er et ok sted at bevæge sig ud i. (Jeg har ikke fortalt hende om Trump, hadske minoriteter i samfundet, global opvarming, brændende regnskove og ditto nørrebro – men hvis hun nu allerede ved det er der selvfølgelig god grund til at blive derinde) Er det altså stadig et no-show!

Men altså, 5 dage over – og det burde kunne blive når som helst. Min mor har været her siden mandag fordi jeg syntes det begyndte at rumstere, og det er rigtig hyggeligt at være to – det giver også helt ro på bagkanten i forhold til Bassemand. Hun tager hjem imorgen fredag og Jess forældre kommer i weekenden, så er der skiftehold. Jess starter hver morgen med at fundere over om han burde tage på arbejde eller ej. Men indtil videre er det rimelig stille.

I går kontaktede jeg akutmodtagelsen for gravide, jeg var totalt udmattet, mit ansigt bliver mere og mere indfaldent og havde opdaget at jeg ikke har taget på siden midt september. Dvs. effektivt har jeg tabt mig 1-1,2 kg her den sidste tid, når barnet jo vokser som hun skal. Så jeg blev bekymret over om jeg bliver for afkræftet. Hvis en graviditet vejer ca. 10 kg vil jeg være på 47 kg når jeg har født. Det giver ikke meget plads til amning og overskud – og det er præcis det jeg frygter mest efter mit forløb sidst hvor jeg var afkræftet i 3 måneder. Så jeg talte med dem om at få fremskyndet en evt. igangsætning. Det viser sig at de risici der er ved en igangsætning opvejer de risici der er ved at jeg taber 200 gram mere. Så de gør ike noget. Men vi aftalte at fremskynde den udvidede undersøgelse man alligevel skal have, når man er gået over tid. Så nu venter vi til på lørdag. Så er jeg en uge over tid og vi får mere af vide om hvordan det ser ud derinde.

og så… til en vejrudsigt (som de siger 😉 )

Det har været diset med støvregne de sidste par dage, og her til morgen var ingen undtagelse – så jeg hoppede ud i haven og tog en stribe billeder af det milde efterår:

Estragon og morgendis
Min estragon har det stadig rigtig fint – der kan virkelig laves en seriøs omgang bearnaise af den busk
Morgendis og purløg
Kinesiske purløg
Morgendis og udsigt
Min udsigt <3
Udsigt og morgendis
Min udsigt <3
Morgendis over stubben og markerne
Bliver aldrig træt af markerne og de skiftende farver
Morgendis over markerne
“Stubben” og markerne
ukrudt, porrer og morgendis
Porrer og ukrudt
Porrer og morgendis
Flere porrer
Jordbærplanter og morgendis
Mine jordbærplanter er trukket i efterårsfarverne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.