Out of Office

Så gik jeg på barsel sådan helt officielt. To dage med kursus, en enkelt dag med småting og et par møder og så ellers afsted til jordmoder inden vi hentede Bassemanden. Jess var taget med i dag, nu hvor vi nærmer os terminen (29 dage tilbage). Især er vi meget interesserede i hvordan Møffi ligger. Hun har hele tiden ligget på tværs, men nu er vi ved at være at sted, hvor de gerne vil have at hun ligger rigtigt, med hovedet godt ned i bækkenet. Vi havde håbet på at hun havde flyttet sig, men nej – det kunne jeg nok godt have fortalt dem, det føles ikke som om hun har hovedet dernede! Faktisk kunne jordmoderen ikke finde ud af hvilken vej hun ligger, så nu skal vi have en ekstra scanning i næste uge og evt. et vendingsforsøg. Hvis man ikke kan vende hende er det sædefødsel eller chop-chop: aka kejsersnit.

Jeg vil gøre meget for at undgå et kejsersnit, som jeg ser det er det ikke rigtig en fødsel, men mere en operation. Tilgengæld er en sædefødsel risikabel for både mig og baby, så den er jeg heller ikke sikker på at jeg er frisk på. Kejsersnittet vil jeg helst undgå fordi det giver begrænsninger på hvad jeg må løfte osv. Men lad os nu se – jeg har hørt om situationer hvor man inden fødslen holder baby på blads udefra og så tager vandet så baby sidder fast og ikke kan smutte tilbage. Men det lyder også som noget hvor man skal være lidt skarp på timingen og jeg ved slet ikke om det er en mulighed!

På arbejde i går havde mine søde kollegaer pyntet op med lyserøde balloner og konfetti på min plads og der blevet taget fin afsked med mig. Jeg havde på en eller anden måde fundet tid til at bage mine yndlings-cookies, der altid er en succes.

Det er sku underligt, sådan at smutte fra sit job i x antal måneder. Jeg syntes i hvert tilfælde at det føles underligt – og lidt vemodigt! Især det sociale vil jeg savne meget. Mine gode kollegaer og venner og den daglige jargon, hyggelig voksenmobning osv. Det er altså noget andet at futte rundt i boblen herhjemme.

Af planer har jeg lige en eksamen på torsdag, få styr på hvad vi mangler af udstyr til Møffi og ellers bare slappe af. Så de næste måneder er dette min udsigt:

Nina marquardsen - barsel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.