Sankt Hans aften og Koncerter

Vi holder Sankt Hans aften her i byen med gode lokale venner og nogle flere townies. Der er planlagt voksendrinks og børnebål med snobrød og hygge inden selve bålet i aften -Altså bål hvor børn kan være med, ikke bål til børn.. Ahem. Så det skal nok blive rigtig fint. Bassemanden sov til 7.30 så det er også skønt – og selvom jeg sikkert har brug for en lur alligevel er det nu bare fedt når han ikke vågner kl. 6.00. Lige nu mens jeg skriver dette, løber han rundt i huset med et flag…!

Ellers var slutningen af ugen lidt hård for min krop. Vi har til Copenhell i torsdags – mest for at se TOOL, som jeg har været fan at i mange år.  Faktisk er jeg fan af alle Maynards projektet. TOOL så vi sidst i Bill Graham Civic auditorium i San Francisco og ellers har vi set A perfect Circle både i L.A, Los Angeles og København her i vinters

Selvom Copenhell lyder som en voldsom omgang for en gravid er det i virkeligheden ret roligt, klientellet er en ret sortklædt, ret tatoveret, ret skægget og piercet bande. Men det er ikke bøller. De ryger sig bare skæve og drikker sig fulde, larmer lidt og elsker metal!  Så det er ikke så galt, det hårde ved sådan en dag på festival for en gravid-krop er sådan set hvor meget man står og går rundt. Der er ikke de samme hvilemuligheder – og så naturligvis manglende søvn. Jeg var længere oppe end jeg har været meget længe og fik bestemt ikke mine 8 timer. Så fredag var jeg sku træt, både i kroppen og i hovedet. 

Lørdag brugte vi på at købe en ny bil! I Næstved – af alle steder. Fik en god pris for vores lille 108, og pga. Sparkefisen Den Anden er vi simpelthen nødt til at have en stationcar. Sad but true! (som i øvrig er et fedt nummer – nu vi er lidt i musik-hjørnet. For at det ikke kun var en tur til et industriområde i Næstved kørte vi forbi nogle venner på vej hjem, og så var den Lørdag gået.

Næste uge kan godt blive lidt grov. Jess tager til Malmø og ser Dropkick Murphys på tirsdag og kommer først hjem onsdag aften. (Til dem der ikke kender Dropkick Murphys – er det et amerikansk keltisk inspireret, sækkepibe spilledende punkband) Ikke nogen jeg er særlig vild med, så den får han alene. Han trænger sikkert også til en tur alene uden gravid kone og bassemand – så selvom jeg hellere ville have han var hjemme, er det ham vel undt.

Ellers har vi brugt dagen som så mange andre weekend-dage her på det sidste, nemlig med oprydning, praktiske ting og at vaske vores usandsynligt snavsede vinduer.

Nu vil jeg gå ud og samle en kage sammen og få et bad inden vi skal over til vennerne på den anden ude at vores stormene metropol – som i øvrigt er invaderet af Helsingør halv-ironman idag. (ikke noget vi mærker noget til lige i dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.