Post Vacation Blues

Min ferie er slut, vi er hjemme igen. Hvilket er dejligt, ferien var dejlig, julen var kort, men dejlig… alt er sådan set dejligt. Men jeg har post vacation Blues og er altså lidt nedtrykt.

På den ene side er jeg glad for at være hjemme igen, på den anden, lidt trist over at møllen starter i morgen. Jeg har bare lyst til at ferien varer lidt længere.

Måske er jeg også bare lidt PMS. Har både haft masser af energi til at gøre rent (ups, det trængte virkelig) været udmattet og græd også lidt i dag over at min søn har lært at gå, fordi han bliver stor og det går stærkt. #momlife

Godt jeg er glad for mit arbejde, og jeg er også virkelig glad for at vuggestuen eksisterer. Bassemanden på fuld tid i 2-3 uger er også en mundfuld.

Tænk at jeg i morgen tidlig kan drikke min morgenkaffe alene foran min mailbox med noget i nærheden af +200 emails. (Tælleren på min telefon stopper ved 100 – og det var 3 dage efter jeg gik på ferie i midten af december) – på den ene side lyder det himmelsk (altså bortset fra at ca. 100 af de 200 mails vil have mig til at gøre noget) på den anden side lidt trist.  

Nu vil jeg tage et bad, hoppe under dynen, håbe på at min søn sover natten igennem og så småt gøre klar til at smække brikkerne i. Godnat derude!

Nina Marquardsen - post vacation Blues
På skitur i fint vejr

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.