Weekend i Rusland

Altså ikke USSR, men det fredede område der ligger lidt syd for Dronningmølle. Det er et skægt sted, hvor naturen er helt anderledes end den omgivende. Det er næsten et hede landskab, og der går en flok får og græsser. 

Navnet er også lidt sjovt. Hvorfor lige Rusland? Jeg ved det ikke. Jeg ved bare at Rudolf Tegners museum ligger deroppe, som bestemt er et besøg værd, og hans skulpturer står rundt omkring museet. En “skulpturpark” hedder det vist. Men park er nok ikke hvad jeg vil kalde det. 

Anyway… vi har haft nogle hårde uger med en syg dreng og mange vågne nætter. Men denne weekend var han en rigtig glad dreng. Lørdag havde vi gæster om aftenen og fik ordnet alt muligt i huset. Søndag tog vi forbi Rusland og senere til venner i Snekkersten. Og vi sluttede af med at bestille en lampe til vores stue. Det bliver vores begges to julegave til hinanden. Men vi har længe syntes at der manglede lys derinde. Det er bare ikke så nemt med 4 meter til loftet. 

Det er i øvrigt Thanksgiving i USA i denne weekend – Som vi tidligere har tilbragt i San Diego og Palo Alto. Men i danmark er folk bare gået amok med Black Friday. Hvilket vi her i familien har valgt at ignorere totalt. 

Her kommer et billede fra Rusland: 

Rusland - Rudolph Tegner
Skulptur af Rudolph Tegner

I øvrigt er museet lukket frem til 15. April, men parken kan man altid tage en tur i. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.