Oktober status

Så blev det november, med rigtig vintertid, blæst og mørke. Vores oktober startede på Bornholm med Hammershus, Hallegaard bacon, ekkodal og sommerhushygge. Måneden sluttede med skønne naboer og allehelgens fejring.

Nina Marquardsen - Oktober status - vintertid
Der er stadig lidt blomster i haven, men det tynder ud

 

Til dem der venter i spænding, kommer her en status på hvad der ellers skete:

 • Jeg er blevet interviewet til nogle små film om udbygningen af MOEs domicil, som jeg er bygherrerådgiver på. Det er godt nok ikke min yndslings kop the at se mig selv på video. Min egen stemme er mærkelig, kameraet ser ud som om det lægger mere end 5 kg på og der er tænder ud over det hele. Det værste er at mine kollegaer siger at sådan ser jeg ud. pis.
 • I sidste uge var der uheld på motorvejen og det tog mig 2,5 time at komme hjem – så jeg hentede min søn kl. 17.30 hvor han sad alene med en pædagog i vuggestuen. Mit mor hjerte blødte.
 • Syntes det er blevet koldt, og havde glemt hvor koldt det er at være på byggeplads om vinteren. Stod 1 time i vind med chill-faktor på -5 i tirsdags på en byggeplads og kiggede på samlinger og brandisolering. Fuk det var koldt
 • Jeg har torpederet en trillebør på samme byggeplads. Den stod i blind vinkel et sted den ikke skulle være, håber byggeriets forsikring dækker, da det er deres ansvar at adgangsveje er friholdte, farbare og sikre – men nu får vi at se. Øv det er surt!
 • Elsker stadig at plante… Juhuuu.
 • Er startet til Pilates igen og det gør ondt på den gode måde.
 • Bassemanden er nu 11 måneder og han er mere mobil end nogensinde. Han kan ikke gå endnu, men øver sig i at stå.
 • Vi er begyndt at kalde ham vuggestuens “Don Juan”, fordi han kysser på alle pigerne, syntes der er en tildens til at han vælger dem der ikke kan gå og altså ikke flygter så hurtigt. Er begyndt at overveje om der vil komme en “Metoo” kampagne i den lokale vuggestue og skal lige have læst op på samtykkereglerne.
 • Samtidig er han stadig enormt sulten og guffer mad som en tøndetærsker. Vi giver ham mad hver anden time og han spiser det hele. Når han ikke lige smører det ud over bordet.
 • Babyer på sommertid er ikke så fedt når man skifter fra vintertid, De er ophøjede ligeglade.
 • Min mor er gået igang med at strikke en fin sweater til mig som jeg glæder mig vildt meget til.

2 Comments

  1. Nina

   Ja, det er som om det tager r**** på en hvert eneste år ik? men nogen gange er det også bare så smukt, de der iskolde morgener hvor man bare må overgive sig til vejret. Den anden dag stod solen som en mega flot appelsin over markerne og så var det pludselig ligemeget at jeg kunne se min egen ånde mod bilruden og der var en hel dag fuld af konflikter der ventede…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.