Alloooo

Så gik der alligevel arbejde i den… pokkers også! Det er vist længe siden der har været 14 dage mellem indlæggene. Jeg har faktisk også skrevet på en del nye, jeg har bare ikke haft tid til at arbejde dem ordentligt igennem. Derfor pausen. Nu prøver jeg igen og uanset hvad, er det snart tid til en status.

Det er weekend nu, en smuk lørdag morgen og jeg har haft nogle travle uger, ikke kun på arbejde, der har også været gang i den efter arbejde og i weekenden. Sidste weekend var jeg både til fest på arbejde, til bryllup og havde gæster. Men mere om det i et andet indlæg.

Det er en virkelig smuk morgen, kold klar og man kan mærke efteråret i luften. Efter 3,5 måned med strålene sommer, er det nu ved at blive mere normalt og køligere i vejret. Det er rart for Bassemand, der havde svært ved at sove om natten, og jeg elsker efterår. Bare den mindste kulde i luften og jeg får straks lyst til gryderetter, gåture i efterårsskov, pejs og sweatre.

Jess skal i byen med gamle venner senere idag, så han sover længe nu og jeg har hygget og leget med Bassemand der nu også sover en god lur. I morgen skal vi besøge naboerne og Jess tager til fodboldkamp med Bassen og David. Så weekenden er godt i vej og jeg nyder lidt solo-tid mens de alle sover.

Nina Marquardsen - Weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.