Fotobog + rabatkode

Sponsoreret indlæg /rabatkode nedenfor

Som nogen måske husker, så lavede jeg en lille anmeldelse af fotobøgerne fra Saal-Digital her i marts. Jeg kiggede lige tilbage på bogen der lå sammen med en stak billeder på mit altid rodede skrivebord. Igen blev jeg rigtig glad for bogens kvalitet. Der er altså kæmpe forskel på at have sine billeder liggende digitalt, og have dem på print. Man får ikke set på billeder på samme måde når de bare ligger på en harddisk, de får ikke samme værdi som minde og det er rigtig ærgerligt. Noget helt andet er, at når man skal printe et billede bliver man også tvunget til at tage stilling til hvilke af de mange billeder man snupper med mobilen, der egentlig har en værdi, og hvilke der bare var fejlskud.

Hvis man har fået blod på tanden og vil forsøge sig med en fotobog har jeg fået lov til at dele en rabatkode med mine læsere. 

Saal-Digitals hjemmeside kan du bruge rabatkoden “nina2018” og få 150 kr. rabat* ved køb for minimum 300 kr.

 

Nina Marquardsen Fotografi - fotobøger
Billede fra Damhussøen i januar i år – jeg er vild med den smukke blå farve.

*Rabatkoden skal bruges til en fotobog, og den er gyldig til og med d. 31/12-2018. Rabatkoden kan ikke deles op i flere ordrer, og den kan ikke udbetales i kontanter. Den kan ikke kombineres med andre gavekort eller bruges til fotobøger på tilbud. Rabatkoden gælder ikke til forsendelsen. Rabatkoden kan kun bruges én gang per person. Den gælder kun nye kunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.