Del 1. Jul og Nytår

Vi holdt juleaften her i Palo Alto, alene med vores tøjdyrs pony Mack som dog ikke var med, da vi gik til jule-kirkekoncert i Menlo Park. En ordentlig omgang Jesus og julesange blandet sammen, men meget stemningsfuldt – og også lærerigt i den forstand, at vi blev klogere på hvordan amerikanere og deres kirke fungerer. Umiddelbart virker det på os som om der er tale om et mere personligt forhold til Jesus, en slags kristen mindfulness – hvis det giver mening. Hvor den danske folkekirke mere prædiker næstekærlighed og ikke så meget personlig udvikling og hvor Gud er en mere central figur end Jesus. Nå nok om det…

Vindhekse, kvæg og åbne vidder:

Dagene mellem Jul og Nytår kørte vi på roadtrip.

Vi havde koncertbilletter til “Perfect Circle” på Planet Hollywood Hotel and Casino i Las Vegas d. 29. december og besluttede at lave en tur ud af det, samt muligvis holde nytårsaften i selve Vegas, når det nu var så tæt på. Vores ‘nye’ bil skulle også ud på sin første længere tur. Noget jeg personlig var spændt på. Der er ca. 600 miles (960 km) så vi besluttede at dele turen op på to dage, det er faktisk kun sjovt at køre om dagen, landskabet er så varieret og der åbner sig hele tiden noget nyt, så at køre i mørke er slet ikke lige så spændende.

Første aften overnattede vi i Bakersfield, en større industriby på ruten mellem Los Angeles og San Jose, lige syd for Sequoia National Park (der hvor de kæmpe store træer er) . Dagen efter kørte vi først rigtig ind i “Redneck land” fra Bakersfield ud i Mojave ørkenen mod Barstow og Las Vegas.

Det åbne landskab er ekstremt fascinerende, afstandene også, og jo tættere vi kom på Vegas jo koldere blev det – med tørt gyldent græs, lilla bjerge i horisonten og nysne på toppene.

Næste del af historien kommer her

Bail-bonds
Bail bonds i Bakersfield – Anytime, any court, any jail!
Byen hvor Beatrix Kiddo i "Kill Bill" blev begravet levende!
Byen hvor Beatrix Kiddo i “Kill Bill” blev begravet levende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.