Vinter Margarita

Åbenbart er 22. februar international Margarita-dag og derfor kommer her en opskrift på den skønne – men meget meget farlige drink. Jeg har fået et tip af en veninde om at clementiner skulle være super til Margaritaer, hvilket måske kunne gøre dem lidt mere vinter-egnede? Uanset hvad skal det prøves:

Hvor man bruger salt på kanten til den klassiske version, skal man til vinter-versionen bruge caribisk krydderi til kanten, jeg er glad for en del cayenne, men prøv dig frem.

Nina Marquardsen Clementin margarita
Billede tyv-stjålet fra Callie Cullum

Klassisk Margarita:
5 cl Tequila (Brug en god en – dvs over kr 200,-)
2,5 cl Triple Sec el. Cointreau (nogen bruger Grand Manier)
2,5 cl Frisk presset limesaft
Isterninger
Saltkant

Clementin Margarita:
5 cl Tequila
2,5 cl Grand manier eller evt. agave sirup
1 cl Frisk presset limesaft
2,5 cl frisk presset clementin/mandarin
Isterninger
Kanten: salt blandet med caribisk krydderi (cayenne, paprika, ingefær, allehånde, kanel, muskatnød)

Billedet har jeg tyv-stjålet herfra

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.