Flyttedag

I lørdags flyttede vi ind i vores nye lejlighed, Vi fik allerede nøglerne fredag middag, men gulvtæppet (!!!) var lige blevet renset og var stadig vådt. Derfor nøjes vi med at flytte de store ting ind i køkkenet og tog så ellers en tur i IKEA for at få fat på det mest basale, så vi kan lave det eksotiske ”homecooked meal”.

Jeg har aldrig prøvet at handle så mange ting i IKEA på en gang, og helt færdige blev vi heller ikke. Lørdag var Maria endnu en gang en skat (det er hun helt generelt, da hun har brugt timer på at køre os rundt for at ordne alting, hvilket betyder at vi må have slået en form for rekord ved at lande en søndag nat og have en lejlighed fredag eftermiddag – kun pga. hende) hun hjalp os med at skaffe en seng, så vi slipper for luftmadrassen.

Så NU bor vi i en ret dejlig lille lejlighed, hvis jeg selv skal sige det. Den er på 50 m2 og er det de kalder et ”studio” dvs. et stort rum til alt. Ellers er der et spisekøkken, Walk-in closet (nemlig he he) og et badeværelse med badekar. Faktisk er der mere opbevaringsplads end jeg er vandt til -så det er nemt at sørge for at her ikke roder. I selve komplekset er der cykelrum, vaskerum, egen parkeringsplads og Pool. (nemlig) Her er masser af lys og luft, kvarteret er ret godt og Jess kan cykle på arbejde.

Vi har helt generelt set på en del lejligheder i 3 forskellige komplekser. Vi valgte denne her fordi der er så meget lys i den og køkkenet var ret stort, lejlighedens øvrige størrelse taget i betragtning. Mange af de andre var ret mørke. Den første vi kiggede på lå nede ved Palo Alto East, et lidt mere dodgy del af byen. Da jeg spurgte damen der viste os rundt (Desiré hed hun naturligvis) om det var et sikkert kvarter svarede hun: ”Ihh ja, meget sikkert, vi har vores eget overvågningssystem og alle døre har metal porte med lås” -så kan man jo tænke lidt over hvorfor det skulle være nødvendigt!

Stanford Football field

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.