Hus vol. 01- Så er det nu!

I torsdags blev vores hus sat af på grunden. Jess og Jeg var deroppe mens landmåleren satte pæle i og futtede rundt med sine måleinstrumenter. Så ankom der også 3 mand fra Forsyning Helsingør og en nedriver var igang med at flå buskads væk. Naboen kom også ud og kiggede på, så efter 1 års stilstand stod der pludselig 10 mand hvoraf 5 af dem var i refleks-gule overalls. De kaniner naboen har i bur på vores grund lidt endnu, løb forvirrede rundt i deres bure. Så man må sige at der sker noget nu 🙂

Især har vi været meget nysgerrige omkring sokkelkoten og dermed hvilken kote huset vil komme til at ligge i. Grunden skråner en del, og det største spring er lige ved indkørslen til grunden. Derfor er der ca. 1.9 meter fra vejens højde til vores sokkel. Det er ikke rigtig noget vi kan gøre så meget ved. Eller rettere vi kunne godt have brugt 200.000 ekstra på at få hævet fundamentet, men så vile resten af grunden ikke følge med og vi ville skulle terrænregulere rigtig meget. (hvilket i øvrigt ikke er lovligt)

Nu skal vi så i stedet find en god løsning på hvordan man laver en indkørsel og to parkeringspladser på et stykke der skråner 1.9 m! Jeg har googlet “støttemur” og andre smarte ord en del gange uden det store held. Derfor er vi blevet enige om, at vi ser hvordan det hele ser ud når det er færdigt og så må vi tage beslutningen på et oplyst grundlag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.