San Diego

Så blev det december, ugerne flyver forbi – og jeg må indrømme at det er ret hektisk, ikke på grund af julen, men på grund af job, skole og sociale aktiviteter. Derudover har det ikke været helt afslappende at flytte, men nu er vi endelig på plads og vi skal ikke skaffe flere møbler det næste stykke tid. Vi er de stolte ejere af en sofa OG en stol -wow! og vores stue er ikke længere helt tom. Tilgengæld har vi ikke haft tid til at nyde det endnu, og det får vi heller ikke næste weekend men derefter er det juleferie hvilket vi glæder os meget til!

Sidste weekend var det Thanksgiving weekend, hvilket traditionelt er den helt store familie event hvor folk rejser landet tyndt. I mangel af familie brugte vi tiden på at komme lidt væk og slappe af. Vi var i San Diego med en af vores venner, som desværre rejser herfra om 10 dage (forræder) . Han ville gerne nå derned inden og spurgte om vi ville med. Der er et meget meget behageligt klima dernede, 1. december gik vi rundt på Coronado strand med bare tæer i 26 graders varme. Derefter virker Palo Alto ret koldt. San Diego er en ret fin by, men den har ikke så meget personlighed som andre byer, det er virkelig strandende og det generelt enormt behageligt klima der er den store attraktion. Samt den zoologiske have og SeaWorld med deres tamme (eller i hvert tilfælde meget vel-trænede) spækhuggere, delfiner og søløver (jeg har dog hørt at der i ny og næ ryger en træner indenbords). I det hele taget er vand aktiviteterhvad de har at byde på, der er en meget veludviklet surferkultur, masser af barere og restauranter, museer og parker og især om sommeren er det meget turisted – med god grund, vil man kultur for alvor er det dog andre byer man skal kigge efter, som der så sigende står i Lonely planet “The Museum of Modern Art in San Diego has no truly famous works”

Et herligt sted var Torry Pines State park hvor vi tog en lang gåtur en af dagene (mellem jeg slog drengene i pool på Lucky Bastard Saloon).

IMG_8306 IMG_8321

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.