Upgrade

Juhuu, endelig kom jeg til flytte-indlægget.

VI ER FLYTTET , for to weekender siden fik vi ny lejlighed, og jeg kan næsten ikke få armene ned. Logistisk set var det det dårligste tidspunkt overhovedet, fordi det også var tæt på “Papir-Nytår”. Det er den tid på året hvor ALLE vores papirer skal fornys, pga. visum. Så at flytte midt i det var en ret dårlig ide. Men den rigtig lejlighed kom, og så slog vi til.

Vi er egentlig kun flyttet ca. 1 km ned af vejen, men det er en verden til forskel. Vi har fået et soveværelse, (meget, meget dejligt) en rimelig stor balkon (Skønt) opvaskemaskine (Life chainging), Air Con (bliver godt til sommer) og større badeværelse, der efter en af vores venners udtalelser “ligner badeværelset på en natklub, hvor man kan gå ud og tage to baner kokain” – han henviser ikke til egne oplevelser, men til det meget kliniske udseende og meget meget skarpe lys der er sat op.

Vi har stadig ikke nogen møbler, men det arbejder vi på og vi har kun boet her i 2 uger, så det var først sidste uge vi fik alt på plads og fik ryddet op. Hvad der også er anderledes her er at det er meget mere privat, også lidt mørkere end den anden lejlighed, det var det eneste kompromis. Egentlig var det lidt sørgeligt at flytte fra den lille, fordi vi faktisk var glade for den, men vi var nødt til at have lidt mere plads nu hvor jeg arbejder, og vores hverdag skal køre mere på skinner end den gjorde før.

Nedenfor er lidt billeder af herlighederne:

IMG_8210 IMG_8205 IMG_8204

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.