Hos Jensen

Efter venlig men dog kraftig påtale fra Therese, må jeg hellere gribe “pennen” hurtigt!

Første uge af mit nye job hos Jensen Architects er gået, og hvordan er det så?

Først og fremmest er det rigtig godt at arbejde igen. Der er en del ting jeg lige skal vænne mig til, som jeg herligt har vænnet mig fra disse 9 måneder. F.eks at jeg død og pine skal nå det tog om morgenen. At jeg først er hjemme igen kl. 19.10 ved stationen og det betyder vi først er færdige med at spise og vaske op kl. 20.30-21.00 hver aften. At jeg ikke svarer på mail særlig hurtigt fordi det er mega nederen at skrive på dansk med et engelsk tastatur og jeg derfor ikke svarer fra arbejdet (frokostpausen). Og at ting der skal ordnes, SKAL ordenes i weekenden – ellers bliver de ikke gjort. Men nu er det også meget nyt, så jeg er helt smadret når jeg kommer hjem.

Selve kontoret er placeret på Market St. i “James Bong Building”, hvilket jeg syntes er enormt sjovt – især fordi de ryger hash som gale i SF  – og rigtig meget  i den del af byen, som ligger tæt på Tenderloin, det mest belastede kvarter i byen. Jeg var ude og måle en bygning i den del af byen op sammen med en kollega. Det første vi gjorde var at sparke de brugte kanyler væk og gå udenom de dele indenfor der havde været brugt til at dyrke en enorm mængde hash. Senere på ugen fandt min kollega en spand med døde rotter i samme bygning, MEGA klamt!

Kontoret

Der er ca. 20 mand, 3 partnere og en chef på kontoret. Alle er rigtig søde og der er en god stemning generelt. I tirsdags holdt de happy-hour for mig, og onsdag var det Bowling-night. Man har 1 times frokostpause, hvor folk som oftest går ud af kontoret og sidder eller henter mad. Flere af pigerne og jeg gik en af dagene ned til “The food trucks” og hentede mad, et projekt der hedder “Off The Grid” og som er 5 trucks der serverer mad, og som holder forskellige steder i byen hver dag – en meget SF/urban ting.

Arbejdet, ja – det er som jeg kender det. Nyt CAD-program, lidt flere systemer, love og “red tape” generelt end jeg er vandt til, og et helt andet målesystem. De bruger jo tommer og fod, og det bruger de også til skala. Så det skal man liiiige finde ud af – mest bare for at få et forhold til det.

Men det giver bedre mening når alt bare er konverteret til en anden skala, jeg skal ikke regne frem og tilbage, jeg skal bare lære noget nyt. Ikke mindst er det fedt for mig at have kolleger, men det betyder også at jeg lige skal finde ud af hvordan den interne kommunikation kører, hvem man henvender sig til, med hvad osv, hvor jeg normalt rapporterer direkte til toppen om alt hvad jeg ikke bare selv beslutter. Så der er mange ting at se til og jeg glæder mig til jeg ikke er så træt mere, selvom der nok går nogle uger.

Lige et random shot fra vores garage – det går sku nok ikke over i verdenshistorien!

IMG_0672

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.