Remember remember, the fifth of November

The Gunpowder treason and plot;
I know of no reason
Why the Gunpowder treason
Should ever be forgot!

Tilbageblik

I dag er det præcis 4 år siden vi forlod Danmark og rejste med 100 kg bagage til Palo Alto…uden returbillet. Dengang var der også valg, og Obama stillede op for 2. gang. Heldigvis vandt han – man kan være uenig i mange ting, men jeg bliver mere og mere begejstret for ham som menneske, just saying! Nu boede vi i Californien som er en demokratisk stat…. Hvilket betyder at det kun ligger en lille smule til højre  for det yderste venstre/konservative. Anyway, som jeg skrev før er det 4 år siden vi flyttede og 2 år siden vi kom tilbage. Hvor processen med at fytte til Californien var meget nøje planlagt over et halvt år, var processen med at flytte hjem mere hovedkuls. Der gik ca. 4 uger fra vi tog beslutningen til vi stod i Københavns lufthavn.

Jeg savner det stadig, men efterhånden kun hver 3. dag, som jeg vist også har skrevet før: “Don’t cry because it’s over, smile because it happened” – så det prøver jeg på!

Tilgengæld kom jeg i dag til at tænke på hvor meget der egentlig er sket siden vi flyttede hjem, og vi har ikke ligget på den lade side. Vi købte en grund, byggede et hus, jeg fik nyt job – sagde to job op, tog pædagogikum fra KADK og vi har også lige taget jagttegn. Faktisk har vi i dag været på vores første jagt nogensinde som klappere. Totalt regnvejr men rigtig fin oplevelse – mere om det en anden gang.

Men dette indlæg var vist mest for lige at markere datoen. God lørdag derude /N

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.